Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

EXTRA SHOW! LIVE OPNAME ZATERDAG 28 OKTOBER: PAUL SCHOOLDERMAN IN CARRÉ WELTSCHMERZ!

October 28, 2023 @ 8:00 pm - 10:00 pm

27 oktober is uitverkocht, koop nu voor 28 oktober kaarten hieronder!

Belangrijke info:
1. Normaal vragen wij bij opnames minimaal €15 per ticket, maar omdat wij willen dat elk inkomen komt kiezen wij ervoor om opties aan te bieden voor iedereen. Mensen die een hogere prijs betalen compenseren hiermee de lagere ticketprijs voor mensen met minder budget. (Je aankoopbedrag blijft anoniem)
2. Onze maandelijkse donateurs via backme hoeven nooit entree te betalen. www.hartvoorhumor.nl/doneren

3. Bij het kopen van tickets gaat u akkoord met het manifest van Hart voor Humor

Hart voor Humor Manifest
1. Het fundament van onze humor: “Een goede grap en een slechte grap komen voort uit hetzelfde, namelijk: de poging om grappig te zijn. Je weet nooit van te voren of iets grappig is vóórdat je het hebt gezegd. Wij comedians vechten voor de poging om grappig te mogen zijn” – Patrice O’Neal (7 december 1969 – 29 november 2011) 
2.
Hart voor Humor is opgericht vanuit het idee dat humor en satire vrij moet zijn van censuur om de vrijheid van expressie- en meningsuiting te beschermen.
3. De comedians van Hart voor Humor zijn het onderling niet eens met elkaar, maar zij vinden het belangrijker om te lachen om elkaars verschillen, dan elkaar te verafschuwen. Het standpunt van iemand interesseert ons niet, het enige wat wij interessant vinden is of iemand het grappig kan verwoorden.
4. Iedere comedian heeft zijn eigen perspectief, dat betekent niet dat een comedian die bij ons op het podium staat de ideeën van Hart voor Humor als geheel vertolkt.
5. Het is een live-performance – er wordt er niet gefilmd door het publiek tijdens de show om een safe space te zijn voor de comedians.

Stijl en informatie:
Paul Schoolderman staat bekend om zijn doordachte grappen met een vleugje cynisme. In zijn show “Hollandse meester” geeft hij met zijn grappen een les over de oppervlakkige en snel gekwetste maatschappij. Woke-waanzin, de zoektocht naar identiteit en de daarbij horende vooroordelen worden onder de loep genomen, want zijn motto luidt: “Je kunt alleen maar gekwetst worden op die plek die je voor jezelf heilig hebt verklaard”.

Mede mogelijk gemaakt door Café Weltschmerz en Hart voor Humor.

Info:
De show wordt opgenomen op zaterdag 28 oktober bij Café Weltschmerz, het Carré van Hart voor Humor.
Inloop 19:30
Start: 20:00
adres: Boeingavenue 222, Schiphol-Rijk
Einde: 22:15
Entree: Naar eigen budget. (Inclusief twee drankjes!) 
Leeftijd: 16+ (advies leeftijd) 

Een uitverkochte zaal is vrijwel onvermijdelijk. Cafe Weltschmerz bied maar plek aan 100 a 150 mensen.

 

Details

Date:
October 28, 2023
Time:
8:00 pm - 10:00 pm

Organizer

Hart voor Humor