Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

LIVE OPNAME VRIJDAG 24 MAART: Wouter Meijs in Café Weltschmerz!

March 24 @ 8:00 pm - 10:00 pm

Stijl en informatie:
Wouter Meijs staat bekend om zijn super droge humor. De comedian was jarenlang het voorprogramma van Hans Teeuwen, trad een tijd op in Engeland – maar tijdens de QR-maatschappij pakte hij zijn biezen en kwam terug naar Nederland. Hij sloot zich meteen aan bij het rebelse comedycollectief Hart voor Humor en tourde mee tijdens de lockdowns waar hij op droogkomische stijl het beleid bekritiseerde. Wouter is ook vaste columnist bij de Andere Krant, waar hij zijn komische verhalen verder de wereld in verspreidt.

Mede mogelijk gemaakt door Café Weltschmerz en Hart voor Humor.

Disclaimer:
Hart voor Humor is opgericht vanuit het idee dat deze kunstvorm een ode toebrengt aan de vrijheid van meningsuiting en vrijheid van expressie. De comedians dienen te zeggen wat zij willen zeggen, zonder zich eerst af te vragen wat het publiek vindt; alleen dan kan de show authentiek zijn en zo recht doen aan het publiek: “Het vrije woord verpakt in Humor”

Hart voor Humor is ontstaan vanuit het verzet tegen de QR-maatschappij, maar is eigenlijk veel groter dan dat. Het is een beweging die dwars tegen de woke-cultuur in gaat en satire met hart en ziel zal verdedigen.

De show wordt opgenomen op vrijdag 24 maart bij Café Weltschmerz.
Inloop 19:30
Start: 20:00
adres: boeingavenue 202, Schiphol-Rijk
Einde: 22:15
Entree: Naar eigen budget.
Leeftijd: 16+ (advies leeftijd) 

Een uitverkochte zaal is vrijwel onvermijdelijk. Cafe Weltschmerz bied maar plek aan 100 a 150 mensen.

 

Details

Date:
March 24
Time:
8:00 pm - 10:00 pm

Organizer

Hart voor Humor