Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Live opname: Dubbelprogramma Rogier Kahlmann & Wouter Meijs

April 19 @ 8:30 pm - 11:30 pm

HART VOOR HUMOR

Dit is waar wij voor staan!

Live-opname Café Weltschmerz & After Party:
“Moreel Bewust” – Rogier Kahlmann

Belangrijk! Lees de rode letters voor je een kaartje koopt!

Belangrijke info:
1. Normaal vragen wij bij opnames minimaal €20 per ticket, maar omdat wij willen dat elk inkomen komt kiezen wij ervoor om opties aan te bieden voor iedereen. Mensen die een hogere prijs betalen compenseren hiermee de lagere ticketprijs voor mensen met minder budget. (Je aankoopbedrag blijft anoniem)
2. Onze maandelijkse donateurs via backme hoeven nooit entree te betalen.
3. Bij het kopen van tickets gaat u akkoord met het manifest van Hart voor Humor

Hart voor Humor Manifest
1. Het fundament van onze humor: “Een goede grap en een slechte grap komen voort uit hetzelfde, namelijk: de poging om grappig te zijn. Je weet nooit van te voren of iets grappig is vóórdat je het hebt gezegd. Wij comedians vechten voor de poging om grappig te mogen zijn” – Patrice O’Neal (7 december 1969 – 29 november 2011) 
2. Hart voor Humor is opgericht vanuit het idee dat humor en satire vrij moet zijn van censuur om de vrijheid van expressie- en meningsuiting te beschermen.
3. De comedians van Hart voor Humor zijn het onderling niet eens met elkaar, maar zij vinden het belangrijker om te lachen om elkaars verschillen, dan elkaar te verafschuwen. Het standpunt van iemand interesseert ons niet, het enige wat wij interessant vinden is of iemand het grappig kan verwoorden.
4. Iedere comedian heeft zijn eigen perspectief, dat betekent niet dat een comedian die bij ons op het podium staat de ideeën van Hart voor Humor als geheel vertolkt.
5. Het is een live-performance – er wordt er niet gefilmd door het publiek tijdens de show om een safe space te zijn voor de comedians.

Beschrijving show “Moreel Bewust” 
Rogier Kahlmann is een heteroseksuele “witte” man van middelbare leeftijd die links-progressief woke Nederland op de hak neemt met zijn scherpe sarcastische grappen over alles wat maar woke is: het slavernijverleden, wit privilegé, negers, moslims, transgenders, Chinezen, Adolf Hitler en nog veel meer waar Rogier zich zeer moreel bewust van is.

Dubbelprogramma met Wouter Meijs
De avond start met een voorprogramma van nieuwe comedians van Hart voor Humor én uiteraard bekende.
Na de pauze bijt Wouter Meijs het spits af om het vervolgens over te geven aan Rogier Kahlmann.

Stijl
Verwacht een show waarin “Woke”  flink in de zeik wordt genomen. Rauw, snel, sarcastisch en met een hoop ironie maakt Rogier gehakt van de heilige huisjes in de vorm van stand-up comedy.

Info:
De show wordt opgenomen op vrijdag 19 april 2024 bij Café Weltschmerz, het Carré van Hart voor Humor.
Inloop 20:00
Start: 20:30
adres: Boeingavenue 222, Schiphol-Rijk
Einde: 22:30
Entree: €20,00 (alternatief budget kiezen is mogelijk)
Leeftijd: 16+ (advies leeftijd) 

Een uitverkochte zaal is vrijwel onvermijdelijk.

 

Details

Date:
April 19
Time:
8:30 pm - 11:30 pm