Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vrijdag 17 mei 2024 om 20.00 uur: Try-Out in Theater In De Steeg te Den Haag

May 17 @ 8:00 pm - 10:00 pm

BELANGRIJKE INFORMATIE VOORDAT JE EEN KAARTJE KOOPT:

Normaal vragen wij € 15 per ticket. Omdat wij willen dat iedereen – ongeacht het inkomen – naar de shows kan komen, kiezen wij ervoor om opties aan te bieden voor iedereen. Mensen die een hogere prijs betalen, compenseren daarmee de lagere ticketprijs voor mensen met minder budget (je aankoopbedrag blijft anoniem).

Onze maandelijkse donateurs via backme hoeven nooit entree te betalen. Wil je naar deze show komen? Meld je dan even aan door een mail te sturen naar [email protected].

Bij het kopen van tickets ga je akkoord met onderstaand manifest van Hart voor Humor
.

Informatie show vrijdag 17 mei 2024:

Plaats: Den Haag
Locatie: Theater In De Steeg
Adres: Westeinde 165 (2512 GX) Den Haag
Entree: Kies eigen budget!
Deur open: 19.30 uur
Start tijd: 20.00 uur
Einde: 22:30uur

Leeftijd: Ons advies is vanaf 16 jaar oud. We laten de keuze of je iemand onder de 16 meeneemt naar onze shows aan jou, maar vragen je wel om deze perso(o)n(en) niet op de voorste rij te laten plaatsnemen én wij vertrouwen erop dat het kind de show niet verstoort. 

Hart voor Humor Manifest

Het fundament van onze humor is: “Een goede grap en een slechte grap komen voort uit hetzelfde, namelijk: de poging om grappig te zijn. Je weet nooit van tevoren of iets grappig is vóórdat je het hebt gezegd. Wij comedians vechten voor de poging om grappig te mogen zijn” – Patrice O’Neal (7 december 1969 – 29 november 2011)

Hart voor Humor is opgericht vanuit het idee dat humor en satire vrij moeten zijn van censuur om de vrijheid van expressie en meningsuiting te beschermen.

De comedians van Hart voor Humor zijn het onderling niet altijd eens met elkaar, maar zij vinden het belangrijker om te lachen om elkaars verschillen, dan elkaar te verafschuwen. Het standpunt van iemand interesseert ons niet, het enige dat wij interessant vinden is of iemand het grappig kan verwoorden.

Iedere comedian heeft zijn eigen perspectief en dat betekent dus ook dat een comedian die bij ons op het podium staat niet per se de ideeën van Hart voor Humor als geheel vertolkt.

Het is een live-performance en om te garanderen dat het podium een safe space is én blijft voor de comedians, worden er geen film- en geluidsopnamen gemaakt door het publiek tijdens de show.

Het comedycollectief Hart voor Humor bestaat uit:
  • Jonathan Krispijn (Oprichter Hart voor Humor, verslaggever Ongehoord Nederland)
  • Wouter Meijs (Columnist Andere Krant)
  • Paul Schoolderman (Winnaar Utrechts cabaret festival 2014)
  • Rogier Kahlmann (Schrijver, Comedy Café)
  • Taco Eijzenbach (Presentator Hart voor Humor)
  • Badr Maghrani (stand up comedian)
  • Jean van Seventer (stand up comedian)

Wil je meer informatie of zelf een avond met organiseren met ons? www.hartvoorhumor.nl/boekingen

BEKIJK DE NIEUWE VIDEODISCLAIMER VAN HART VOOR HUMOR:
dit is waar wij voor staan!

Het ontstaan van Hart Voor Humor:

Oprichter Jonathan Krispijn trad al vier jaar op als stand-up comedian en deed mee aan diverse cabaretfestivals. Tijdens het Groninger Studenten Cabaretfestival in 2021 besloot hij na het bereiken van de halve finale het theater te verlaten, omdat hij niet mee wilde doen aan de QR-samenleving die toen werd geïntroduceerd. Dat was het startschot om zelf een comedycollectief op te richten met een unieke visie op humor als geheel: Hart voor Humor.

Het podium van Hart voor Humor is dé plek waar vrijheid van expressie en vrijheid van meningsuiting absoluut zijn en censuur niet bestaat.

Details

Date:
May 17
Time:
8:00 pm - 10:00 pm