Contact

Mocht je specifieke vragen hebben, zoals bijvoorbeeld het individueel willen boeken van een comedian, een vraag over tickets, agenda's of wat dan ook - contacteer ons!

E-mail: [email protected]
Mobiel: 0634338817 (Jonathan Krispijn)

Pers
De pers is altijd welkom voor vragen en/of verzoeken aan Hart voor Humor. U kunt altijd mailen op vertoon van uw perskaart voor toegang tot de show, ons uitnodigen voor interviews en al het andere wat met media te maken heeft. Bij interview verzoeken kunt u uw vragen meteen schriftelijk indienen, dan beantwoorden wij ze meteen mits er aan de journalistieke code en ethiek wordt gehouden. Zo willen wij altijd inzien wat er gepubliceerd wordt om onze boodschap zo accuraat mogelijk met de buitenwereld delen.

Hart voor Humor is behalve een comedycollectief ook een groep humorexperts- en wetenschappers. Bij elkaar telt ons comedycollectief meer dan 50 jaar ervaring in het schrijven, bestuderen, analyseren, experimenteren en het in de context zien en plaatsen van humor. Vaak ziet u in talkshows humorwetenschappers - bijvoorbeeld Dick Zijp - aanschuiven om te spreken over het concept humor, terwijl zij alleen maar over humor gelezen hebben, maar er nooit actief wat mee hebben gedaan. Zij maakten zelf nooit grappen, zij hebben nooit grappen uitgetest op een publiek met verschillende achtergronden etcetera.

Veelgestelde vragen over humor zijn bijvoorbeeld:
- Wat is een grap?
- Wat betekent een grap?
- Wanneer is iets wel/niet grappig?
- Waarom is iets wel/niet grappig?
- Wanneer is het te grof?
- Wanneer is het geen grap meer?
- Waarom vallen bepaalde grappen uit het verleden in het heden slechter?
- Etcetera.  

Deze veelgestelde vragen kun je gerust vragen aan de woordvoerders van Hart voor Humor die graag op uw uitnodiging ingaan. 

Woordvoerders:
Jonathan Krispijn
Oprichter Hart voor Humor

Mobiel: 0634338817
E-mail: [email protected]