Steun ons eenmalig of maandelijks!

Met uw steun maakt u het mogelijk voor ons om alle shows binnen het betaalbare te houden voor een ieder. Wij zijn dankbaar voor elke bijdrage die uw doet. U steun hiermee satire, het vrije woord en de onafhankelijke cultuursector. Onze comedians staan voor het vrije woord en zullen nooit meedoen met de huidige tendens in de maatschappij om andersdenkenden uit te sluiten.

Gegarandeerd gratis toegang tot ALLE shows! 
Maandelijkse bijdragen zorgen ervoor dat wij duurzaam vooruit kunnen kijken in de toekomst van Hart voor Humor. U krijgt daar ook wat voor terug!
Alle shows van ons zijn gratis toegankelijk voor onze maandelijkse backers.

Lachen mag nooit een luxe product worden. Wij streven na nooit entreeprijzen boven de 20euro te vragen, zodat elke budget aanwezig kan zijn. We laten op onze shows - afhankelijk van de locatiehuur - het publiek altijd kiezen uit het bedrag wat zij of hij wil betalen. Zo zijn er tickets van €2,50 - €5,00 - €7,50 - €10,00 - €15,00 - €20,00

Het geld wordt besteed aan de website, stoelen, lichten, locaties afhuren, promotie, reiskosten voor de artiesten (vaak kost het onze artiesten zelfs geld om op te kunnen treden) zodat wij uiteindelijk zelfvoorzienend overal avonden kunnen organiseren én wellicht zelfs een eigen locatie kunnen bemachtigen!

Hart voor Humor werkt samen met Backme.org

Over backme.org

Schermafbeelding 2023-01-10 om 18.35.40
Schermafbeelding 2023-01-10 om 18.36.26