Loading Events

« All Events

Zaterdag 18 mei 2024: Hart voor Humor i.s.m. Stichting Topsport for Life

May 18 @ 8:30 pm - 10:30 pm

Op zaterdag 18 mei 2024 gaan we iets bijzonders doen in samenwerking met Stichting Topsport for Life. Lees er alles over onder de videodisclaimer.

 

BEKIJK DE NIEUWE VIDEODISCLAIMER
VAN HART VOOR HUMOR

Dit is waar wij voor staan!

Lees de rode letters voor het kopen van een ticket!

Belangrijke informatie:

Op zaterdag 18 mei 2024 komt Hart voor Humor naar Eindhoven. Een deel van de opbrengsten uit de kaartverkoop zullen wij doneren aan Stichting Topsport for Life.

Stichting Topsport for Life is een initiatief van een aantal mensen met een achtergrond in de topsport. Zij zetten zich in voor mensen met een levensbedreigende ziekte. Het doel van de stichting is om volwassen mensen (18+) die nú leven met een levensbedreigende ziekte zoals ALS of kanker (de zieken zelf en hun naasten) een betere kwaliteit van leven te geven. Meer informatie over de stichting vind je hier.

Voor deze bijzondere avond wijken wij eenmalig af van ons concept: kaarten zijn te koop voor minimaal € 15,=. Van deze € 15,= gaat een deel naar Stichting Topsport for Life. Alles wat je boven dit bedrag betaalt, wordt ook aan de stichting gedoneerd.

Bij het kopen van tickets gaat u akkoord met het manifest van Hart voor Humor

Hart voor Humor Manifest
1. Het fundament van onze humor: “Een goede grap en een slechte grap komen voort uit hetzelfde, namelijk: de poging om grappig te zijn. Je weet nooit van te voren of iets grappig is vóórdat je het hebt gezegd. Wij comedians vechten voor de poging om grappig te mogen zijn” – Patrice O’Neal (7 december 1969 – 29 november 2011) 
2.
Hart voor Humor is opgericht vanuit het idee dat humor en satire vrij moet zijn van censuur om de vrijheid van expressie- en meningsuiting te beschermen.
3. De comedians van Hart voor Humor zijn het onderling niet eens met elkaar, maar zij vinden het belangrijker om te lachen om elkaars verschillen, dan elkaar te verafschuwen. Het standpunt van iemand interesseert ons niet, het enige wat wij interessant vinden is of iemand het grappig kan verwoorden.
4. Iedere comedian heeft zijn eigen perspectief, dat betekent niet dat een comedian die bij ons op het podium staat de ideeën van Hart voor Humor als geheel vertolkt.
5. Het is een live-performance – er wordt er niet gefilmd door het publiek tijdens de show om een safe space te zijn voor de comedians.

Info:
Datum: zaterdag 18 mei 2024
Plaats: Eindhoven (Noord-Brabant)
Adres: Torenallee 3 (5617 BA)
Entree: € 15,= inclusief donatie aan Stichting Topsport for Life
Deur open: 20.00 uur
Start tijd: 20:30 uur
Einde: 22:15 uur
Leeftijd: Ons advies is vanaf 16 jaar oud, u mag zelf kiezen of u iemand onder de 16 meeneemt (het liefst dan niet op de voorste rij en geen kind dat de show verstoort)

Leden van het comedycollectief Hart voor Humor:
– Jonathan Krispijn (Oprichter Hart voor Humor, verslaggever Ongehoord Nederland)
– Wouter Meijs (Columnist Andere Krant)
– Paul Schoolderman (Winnaar Utrechts cabaret festival 2014)
– Rogier Kahlmann (Schrijver, Comedy Café)
– Pieter Hordijk (Talent)
– Taco Eijzenbach (Presentator Hart voor Humor)

Het ontstaan van Hart Voor Humor:
Oprichter Jonathan Krispijn trad al vier jaar op als stand-up comedian en deed mee aan diverse cabaretfestivals. Het laatste festival – Het Groninger Studenten Cabaretfestival 2021 – besloot hij na het bereiken van de halve finale het theater te verlaten, omdat hij niet mee wilde doen aan de QR-samenleving die toen werd geïntroduceerd. Het was het startschot om zijn eigen comedycollectief op te richten, “Hart voor Humor”, met een unieke visie op humor als geheel. Het podium van Hart voor Humor is dé plek waar vrijheid van expressie en de vrijheid van meningsuiting absoluut zijn – en censuur niet bestaat.

Meer informatie & zelf een avond organiseren met ons?
www.hartvoorhumor.nl/boekingen

Details

Date:
May 18
Time:
8:30 pm - 10:30 pm