Vrouwen met verkrachtingsfantasien blij met komst azc

Vrouwen met verkrachtingsfantasieën blij met komst AZC – ‘Spreiden graag benen voor spreidingswet’

Nederlandse vrouwen met verkrachtingsfantasieën blijken uit te kijken naar een AZC in hun woonwijk, en zijn daarom blij met de zojuist aangenomen spreidingswet.

Petra (36) kijkt nu al uit naar extra boodschappen doen wanneer het AZC er is. “Ik loop dan graag een paar keer extra als dat mijn kans vergroot om door zo’n jongeman de bosjes ingetrokken te worden.” Ook Anja (43) laat opgetogen weten graag haar benen te spreiden voor de spreidingswet. “Eerst dacht ik dat ik voor een verkrachting moest verhuizen naar Ter Apel, maar gelukkig is het met de spreidingswet nu niet meer nodig”, vertelt Anja opgelucht.


(Artikel gaat verder onder deze oproep) Hart voor Humor comedians maken satirische artikelen over politieke gebeurtenissen vanuit rechts-perspectief. Wij zijn klaar met de betutteling van de woke-maatschappij, de linkse artikelen van De Speld en willen het vrije woord in de vorm van satire verdedigen. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan Hart voor Humor via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de linkse cabaretiers. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en zie waar Hart voor Humor optreed door het land.


Linkse gemeenteraadsleden uit verschillende gemeenten hebben aangegeven blij te zijn met de positieve houding van vrouwen zoals Petra en Anja, en prijzen hun ‘open houding’.

Redactie: Nieuws voor Humor
*Louter satire