Wondermiddel ontdekt: “Transgenders verkleden zich tijdens carnaval als eigen gender”

Een verrassing tijdens carnaval: transgenders verkleden zich als hun eigen gender. Onderzoekers van het Carnaval Observatiecentrum ontdekten een wondermiddel die ervoor zorgt dat transgenders, ook wel mensen in de war genoemd, genezen van waanideeën.

Dr. Feestneus, hoofdonderzoeker bij het observatiecentrum, legt uit: “Normaal gesproken is er geen medicijn voor de geestelijke toestand van transgenders”, begint de afgestudeerde psycholoog. “Maar wij ontdekten dat als transgenders op carnaval zichzelf herkennen en daardoor zó erg schrikken, omdat ze worden geconfronteerd met geestelijk gestoorde mensen in combinatie met alcohol en drugs. De neuronen in hersenen worden gespiegeld en herstellen zich naar normaal gezond gedrag”, legt hij uit.


(Artikel gaat hieronder verder!)
Hart voor Humor is een wakker comedycollectief die het vrije woord verdedigt. 
We treden elke week op door heel het land op meerdere locaties. Wij verdedigen op podium het vrije woord in de vorm van satire.
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en MAAK KANS OP GRATIS KAARTJES! Steun ons via backme


Carnavalvierders woedend
De bezoekers van carnaval zijn woedend op transgenders. Joey, plaatselijke bewoner, vindt dat transgenders zichzelf moeten blijven: “Het hele jaar kots je op die lui, omdat ze niet normaal doen. En dan besluiten wij toenadering te zoeken door pruiken op te doen én zelfs dan wijzen ze het af”, aldus de 23-jarige feestvierder.

Niet iedereen is woedend. Roy, een dronken feestvierder, maakt het niet veel uit: “Als ik dronken ben krijg ik ‘m toch niet meer omhoog en dan maakt het dus niet uit of de transitie al voltooid is of niet”, aldus 33-jarige man.

Maak kans op gratis kaartjes voor Hart voor humor

* indicates required